• Program


    Dzsinn

    Dzsinn

    És te mire vágysz? Improvizált agymenés két részben a közönség vágyainak nyomán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 19:00

    Mi lenne, ha létezne egy dzsinn, aki minden vágyunkat teljesítené? A legtitkosabbakat, a legnagyszabásúbbakat, a legbanálisabbakat. Csak épp nem biztos, hogy úgy, ahogy mi hittük.

    A Dzsinn című előadás középpontjában a vágyak állnak. Mit üzennek és mik lennénk nélkülük? Vajon meddig megyünk el, hogy teljesüljenek? Mi történik, ha véletlenül valóra válnak? És mi történik, ha nem? 

    A Momentán az előadás első felében a közönség kívánságainak nyomába ered. A második részben pedig nemcsak a vágyainkat, de az agyunkat is eldobjuk: tér- és időutazás a négy imprószínész agytekervényein, világból világba, történetből történetbe. Vajon hány jelenet fér a fejedbe?

    Humor, filozófia, varázslat. Bemutató november 10-én.

    Ajánlatunk


    Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016