• Program


    EELS / BARTÓK TAVASZ 2022

    EELS / BARTÓK TAVASZ 2022

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 4. hétfő, 20:00

    Mark Oliver Everett és 1991-ben alapított együttese, az EELS legutóbbi stúdióalbumát (Earth To Dora) egy közel negyven állomásból álló világturnén mutatja be. A kritika által igen lelkesen fogadott lemez anyaga a világjárvány miatt koncerten nem szólalhatott még meg, ám a kényszerű várakozás után most örvénylő hurrikánként szabadul fel. Az EELS frontembere megjegyezte, hogy a „rengeteg felgyülemlett és kitörni kész energia miatt őrületes koncertekre lehet számítani. A koncertnézőknek érdemes lesz bekapcsolva hagyni a kameráikat, mert megtörténhet, hogy felrobbanunk a színpadon.”

    Az Earth To Dora egyik dalához (Are We Alright Again) szellemes klip is készült, melynek főszerepére a népszerű amerikai sorozatszínészt és EELS-rajongót, Jon Hammet kérték fel. Everett a dalt a „legpocsékabb év szívderítő slágerének” szánta.

    A koncert a Bartók Tavasz keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016