• Program


    ÉG ALATTI 5

    ÉG ALATTI 5

    ÉG ALATTI 5
    Lemezfelvétel-koncert

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 1. csütörtök, 20:00

    Az Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Azóta számos budapesti és vidéki helyszínen felléptek és olyan kiváló zenészekkel játszhattak együtt, mint Harcsa Veronika, Ágoston Béla, Geröly Tamás vagy Ségercz Ferenc. Műsoruk gerincét saját szerzeményeik adják, melyek stílusukban és lendületükben leginkább a ‘60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek. Olykor természeti impressziókból és különböző népzenékből inspirálódva törekednek saját, organikus hangzásviláguk kialakítására. A tagok közti barátság, valamint Udvardi és Baló egymásra rímelő kompozíciói szabad teret nyitnak az élő zene áramlásának.

    Baló István - dobok
    Baló Sámuel - zongora
    Miskolczi Márk - nagybőgő
    Ördög Krisztián - szaxofonok, fuvola
    Udvardi Márton - trombita, szárnykürt

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016