• Program


    Egressy G. Tamás: Pilátus

    Egressy G. Tamás: Pilátus

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 19:00

    Vajon mi vonzza a lelkesen szolgáló helytartókat, a tekintélyre ácsingózó tisztségviselőket, arelativizálókalandorokat, a küldetéstudattól vezérelt zsarnokokat és a megélhetési “megmondóembereket” a nagybetűs Hatalom felé? 

    El lehet-e különíteni az embert a tetteitől? Számít-e, milyen vélt vagy valós nyomásnak engedelmeskedve adja be a derekát – vagy épp törtet hideg fejjel, tudatosan? Mire jutunk a pszichologizálással, amikor fontos, akár az egész történelemre is jelentős hatást gyakorló döntésekről van szó? 

    Hihetünk-e egy tetteit utólag magyarázó politikusnak, vagy megbízhatatlan elbeszélőként kell értelmeznünk, akinek lételeme a manipuláció? Létezhet-e őszinte, valódi kétely és megbánás a nyilvános maszk mögött? 

    Vajon kit vagy mit reprezentálhat napjainkbanQuintusPontiusPilátus és Jézus Krisztus? 

    Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg. 

     

    Írta, rendezte és játssza: Egressy G. Tamás 

    Rendezőasszisztens: Galambos Zsófi 

    Hang: Gádor Gellért 

    Hangbejátszásonközreműködik: László Zsolt 

     

    Külön köszönet:TernaiKrisztina, Eszes Valéria, Sütő Attila 

     

    Ajánlatunk


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016