• Program


    Egy nap Mádon - Zagyva Banda

    Egy nap Mádon - Zagyva Banda

    A Zagyva Banda repertoárjában a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 17:00

    Egy nap Mádon - Zagyva Banda

    A Zagyva Banda a hazai fiatal muzsikusgeneráció meghatározó zenekara, mely 2002-ben alakult Turán. Tagjai a magyar népzene elkötelezett művelői. Az elmúlt 10 évben több, mint húsz egész estés néptáncműsor zenei alkotói és kísérőzenekara voltak. Diszkográfiájuk 10 lemezt jegyez. 2014-ben Pest megye kultúrájáért díjban részesültek.

    A zenekar két tagja Junior Príma díjas közművelődés és népművészet kategóriában (2017,2016). A külhoni magyarság gyakori vendégei, 2015 óta az Észak - Amerikai Diaszpórában végeznek kulturális missziót. Repertoárjukban a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség! Koncertjeik során a magas színvonal mellett a jó hangulat is garantált. Felcsendülnek dallamok Kalocsa, Szatmár, Mezőség, Kalotaszeg, Küküllő-mente és Felcsík vidékéről.

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016