• Program


    Egy nő

    Egy nő

    Végtelen a skála férfi és nő közti kapcsolatok tekintetében. Különböző találkozások és szétválások történetei mutatják be a köztük lévő ősi ellentétet, amiből a félreértések születnek. Kapcsolataikban az egymásra találás, és távolodás úgy hullámzik, mint egy folyó. Lehet, hogy minden ember egy vízesés.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 20. kedd, 16:00

    Egy nő

    Végtelen a skála férfi és nő közti kapcsolatok tekintetében. Különböző találkozások és szétválások történetei mutatják be a köztük lévő ősi ellentétet, amiből a félreértések születnek. Kapcsolataikban az egymásra találás, és távolodás úgy hullámzik, mint egy folyó. Lehet, hogy minden ember egy vízesés. Csak az örök, ami nem valósult meg. Ami pedig megvalósult, abban egy idő után elveszítjük személyiségünket. Egymáson keresztül keressük magunkat különböző felállásokban.

    Szereplők: Dino Benjamin, Rudolf Szonja és Vadász Krisztina
    Zene: Esbjörn Svensson Trio
    Rendező-koreográfus: Vadász Krisztina

    Ajánlatunk


    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016