• Program


    EKMK: Limpár Imre - Miért nehéz változni?

    EKMK: Limpár Imre - Miért nehéz változni?

    Limpár Imre tanácsadó, szakpszichológus előadása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 18:00

    LIMPÁR IMRE – MIÉRT NEHÉZ VÁLTOZNI?

    Hogy jön létre a változás? Szenvedésnyomással. De ezt nagyon nehéz elfogadnunk. A XXI. század instant, gyors, meglehetősen rapid világában azonnali eredményeket akarunk. Elvárjuk, hogy olyan gyorsan változzunk meg a kívánt irányba, mintha egy egyszerű applikációt frissítenénk.

    “Kutyából nem lesz szalonna, csak, ha a kutya akarja, de általában nem akarja.”- mondogatja gyakran meghívott előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus

    Ezúttal arra kértük, járjuk körbe a változással kapcsolatos népszerű és népszerűtlen, de igaz nézeteket. Milyen külső-belső körülmények azok, amik meglétekor garantált a saját változásunk? Hogy is lehet ezt egyáltalán jól csinálni, mit mond erről a lélektan?

    Ajánlatunk


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016