• Program


    Elektromos Ranger csúcstámadás túra - 1 órás

    Elektromos Ranger csúcstámadás túra - 1 órás

    Vadabb, gigantikusabb táj. Azon vendégeinknek ajánljuk, akik már legalább egyszer e-quadoztak nálunk és egy hosszabb, keményebb terepre vágynak.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 11.00, 13.00, 15.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
    Programidő: 1-1,5 óra Nehézségi szint: 3.- középhaladó

    Az Európában csak nálunk kipróbálható elektromos quadokat eredetileg a brit hadsereg számára fejlesztették ki.
    Kétszemélyesek és akár 50-60 km/óra sebesség elérésére is képesek. Mindenféle terepen, legyen az homokos, sziklás, meredek, mélyülő, akadályokkal tűzdelt, vagy vízátfolyásokkal tarkított, kiválóan közlekedik, vonóereje óriási.
    A túrák túravezető irányításával, oktatás és a gép működési bravúrjainak gyakorlópályán való elsajátítása után indulnak.

    További információk:

    Létszám: 2-15 fő
    Ajánlott életkor: 1-99 év
    Feltétel: „A” vagy „B” kategóriás jogosítvány
    Egész évben induló programunk!
    A túrák indulási helyszíne: High-Tech Sportok Bázisa 1. – Mátrafüred
    2 fős „csoport ” esetén VIP túravezetővel (+5.000 Ft). Önállóan 16 éves kortól, “B” jogosítvánnyal vezethető! A quadok 2 személyesek, de a túrákat csak 2 quad bérlése esetén indítjuk! Max. össz. terhelhetőség: 200 kg/quad!
    Előzetes bejelentkezés szükséges! KAUKCIÓT kérünk!
    Idegennyelvű túravezetés 15% felár ellenében igényelhető.

    KÖTELEZŐ KAUCIÓ
    Azon vendégeink, akik magánszemélyként veszik igénybe szolgáltatásunkat, ily módon nem állunk velünk szerződéses kapcsolatban quad-használat esetén kauciót kell, hogy fizessenek. A kaució letételének egyik módja, hogy az összeg készpénzben áll rendelkezésre, és az esetleges kárenyhítésre szolgáló összeget a túra végén a vendég visszakapja.  A kaució másik módja a kártyán történő zárolás, amit a CIB bank terminálja végez el, és  amelyről igazolást adunk. A túra végén a vendéggel közösen oldjuk fel a zárolást, amelyről szintén igazolást állítunk ki.
    A kaució mértéke 200.000 HUF, mely kártyás megoldás esetén kérjük, hogy felszabadítva álljon rendelkezésre a kártyán, mert ennek hiányában a túrán a részvételt nem tudjuk engedélyezni, a befoglalás miatt ugyanakkor a túra díját ebben az esetben is ki kell fizetni.


    Rendezvényekre is bérelhetőek!
    Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

     

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016