• Program


  Elemek tánca - Bodies Anatomy Folk Dance

  Elemek tánca - Bodies Anatomy Folk Dance

  Művészetek Háza Gödöllő
  Színházterem
  Esemény kezdése: 2021. 06. 27. (vasárnap) 18.00
  Ősi tánc tűzön vízen át
  Jegyár: Korlátozott darabszámban 1000 Ft

  URBAN VERBUNK

  Különleges műsorunkban egyszerre van jelen tűz és  víz, föld és  levegő ugyanazon a színpadon.
  Hogyan lehetséges ez?

  Egy több mint 2500 liter vízzel feltöltött medencével, lángoló padlóval és szikrázó dobverőkkel, közel 350 acélrugó feszítésében egy 40 négyzetméteres trambulinszőnyegen.
  Ne maradj le az élményről!
  Tánc a levegőben, tánc tűzön- vízen át!
  ———————————————-

  Erdőtűz, özönvíz, légszennyezés, és ipari bányászat. A Föld kizsákmányolásának utolsó óráiban járunk, a figyelmeztető jelek egyre jobban átszövik a bolygó mindennapjait, mi mégsem foglalkozunk vele eleget. 

  Pedig az ember e 4 elem uralta világban él, így négyféle temperamentummal és érzelmi tulajdonságokkal felruházva.
  Tüzesség és higgadtság, szabadságvágy és konformitás, bátorság és félelem... minden embert különböző módon jellemző jegyek és tettek.
  Egyben azonban minden ember  megegyezik, hogy  senki sem  élhet e 4 elem nélkül, csakis általuk és bennük.
  Ki így, ki úgy...
  Mi tüzes ritmusokkal az ereinkben, magasan szárnyalva a levegőben, vagy épp szemben úszva az árral dacolunk jeges hullámokkal, s bízunk benne, hogy lábunk egyszer újra partot ér...

  Remélve, hogy még unokáinknak is ugyanígy lesz rá lehetősége...!Tájékoztatás:Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a „A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosítása” értelmében, a jegy megváltásával látogatható kulturális és sporteseményen nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik az előadás előtt a helyszínen.

  Ajánló


  Pintér Béla: Anyaszemefénye zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József…

  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016