• Program


  ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU - A mi Józsink ERZSIKE

  ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU - A mi Józsink ERZSIKE

  Sorozatunk minden darabja egy-egy igaz történeten alapul. Lengyel Nagy Anna, a szerző, egész életében mániákusan gyűjtötte kis emberek nagy történeteit.
  Mi is kell ahhoz, hogy egy, sokáig állati sorban tartott kisember a saját(!) csillogó Mercedesét vezethesse? Hogy - egy adott pillanatban - ő parancsolhasson a rettegett Vezérnek?

  ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU… A mi Józsink - ERZSIKE
  Igaz történetek sorozata a közelmúltból

  Lengyel Nagy Anna történetei színpadra alkalmazva
  szereplők: Lázár Kati, Epres Attila
  Látvány: Cziegler Balázs
  Dramaturg: Zöldi Gergely
  Az előadás rendezője: Keresztes Tamás és Pelsőczy Réka
  Művészeti vezető: Pelsőczy Réka
  Producer: Orlai Tibor

  Sorozatunk minden darabja egy-egy igaz történeten alapul.  Lengyel Nagy Anna, a szerző, egész életében mániákusan gyűjtötte kis emberek nagy történeteit.
  Mi is kell ahhoz, hogy egy, sokáig állati sorban tartott kisember a saját(!) csillogó Mercedesét vezethesse? Hogy - egy adott pillanatban - ő parancsolhasson a rettegett Vezérnek?  Hogy megforduljon a világ?  Hogy mi kell hozzá? Kelet-Európa újkori történelmének összes  fintora. Privát történelem -  szigorúan alulnézeti szempontból.
  És ahhoz mi kell, hogy egy egyszerű parasztasszony képes legyen kikaparni  a gyerekét a biztosnak látszó halálból? Zsigeri őserő, vak zsigeri hit, nem kevés csoda, meg, talán, alkalmanként egy-egy kisfröccs.
  Két himnusz az élethez.
  Az előadás a Független Színművészetért Alapítvány és az  Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre!

  Ajánló


  Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás…

  A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016