• Program


  Aktuális előadások  Keresd és rálelsz, mert amit nem keresnek, az felfedezetlen marad!

   

  Advent .... “24 ünnepváró nap, 24 lehetőség egy különleges varázslatra, amelyben az is kap, aki ad, és az is ad, aki kap.... mert amikor mesélünk vagy mesét nézünk, az olyan ajándék, amely nem kerül semmibe, mégis nagyon sokat ér. Mesélőnek és közönségnek egyaránt közösen megélt pillanatokat és élményt nyújt, olyan erő, amely építi, gazdagítja, megerősíti és segíti megtartani az emberi kapcsolatokat.

  Mesénkben szó és hang, dal és mozdulat lélektől- lélekig száll, annak a legmélyebb rétegeiben hagy nyomot, ősi, szimbolikus és összetett táncnyelven üzen felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

   

  Mi pedig az ünnepváró fények kigyulladása idején még jobban hisszük, hogy világunk folyamatos és gyors változása mellett igény van a hagyományosra, az állandóra, a változatlanra, az örökérvényű kapaszkodókra és támpontokra is.”

   

  Bemutatják az Urban Verbunk Junior csoportjai

   

  Koreográfusok: Asztalos- Kiss Zsuzsanna, Csík Dávid, Fanni Fábián, Heiger József, Moussa Ahmed, Rásó Luca, Tóth Judit

   

  Viselet: Kolozs Tímea

  Fény, hang: Next Stage Team

   

  Díszlet: Mindák Gergely

  Ajánló


  A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

  Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020.…

  A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016