• Program


    Én, te, mi – párkapcsolati komédia
    4

    Én, te, mi – párkapcsolati komédia

    Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik?
    16 év alatt nem ajánljuk!



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:00

     

     

    Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről? Mennyire kell megfelelni egymásnak és mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? Az előadás célja, hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.

     

    Forma és időtartam

    Előadásunk részvételi színházi előadás felnőttek számára. Magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába. A bemutatott jelenetek közt a játékmester által vezetett, a nézőkkel folytatott beszélgetések és játékok kapnak helyet a bemutatott jelenethez kapcsolódóan. Ebben az ún. részvételi részben természetesen nem kötelező részt venni, csupán az beszél vagy játszik, akinek kedve van. A nézőknek egy ponton arra is lehetőségük van, hogy egy bizonyos jelenet szereplőit „instruálják”, és javaslataik alapján a színészek újra eljátsszák a jelenetet. Az előadás hossza bő másfél óra.

    SZEREPLŐK

    Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland és Szabó Veronika / Kemény Rozi


    ALKOTÓK

    Szöveg: a színészek improvizációi alapján: Nagy OrsolyaRendező: Szabó VeronikaTárs-rendező: Feuer YvetteDramaturg: Nagy OrsolyaRészvételi színházi szakember és Játékmester: Szabó Veronika


    IMPROVIZÁCIÓS TRÉNERElek Ányos

     

    Ajánlatunk


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016