• Program


    Én, te, mi - haladunk a korral
    2

    Én, te, mi - haladunk a korral

    A Láthatáron Csoport közös gondolkodásra buzdít a párkapcsolati mintákat, problémákat, élethelyzeteket illetően, miközben szórakoztat is.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 19:00

    Én, te, mi - haladunk a korral

    Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről, és mást arról, hogy hogyan és mivel töltsék a vasárnapot?

    A Láthatáron Csoport közös gondolkodásra buzdít a párkapcsolati mintákat, problémákat, élethelyzeteket illetően, miközben szórakoztat is. Részvételi előadásukban a nézők is kommentálhatnak, beleszólhatnak, sőt, instruálhatják is a színészeket egy adott ponton.
    Az előadás inspirálódik a galéria adottságaiból, az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi.

    Játsszák: FEUER Yvette, STUBNYA Béla, BUZÁSI Fanni és MANGOLD Roland

    Tárlatvezető: VENDEL Hajnalka (Szabó Veronika)

    Rendező és részvételi színházi szakember: Szabó Veronika
    Dramaturg: Nagy Orsolya
    Társ-rendező: Feuer Yvette
    A szöveget a színészek improvizációi alapján Nagy Orsolya írta
    Improvizációs tréner: Elek Ányos

     

     

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016