• Program


    ENEMVÉ 1.0 = Nagy Magyar Versek „…Most ölelne valaki” - Várkert Irodalom

    ENEMVÉ 1.0 = Nagy Magyar Versek „…Most ölelne valaki” - Várkert Irodalom

    A Várkert Irodalom bemutatja a Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című sorozatot, mely havonta költői esttel varázsolja el nézőit: három ismert színész, egy népszerű zenész; mindig más szervező gondolat, összefűző ösvény.
    Közreműködik: Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Vecsei H. Miklós, Beck Zoltán…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

    Költészet és muzsika a boldogságról és a boldogtalanságról, a reményről és a csalódásról, a magányról és az együttlétről, a szenvedélyről és a szenvedésről, a titkokról, álmokról, kapcsokról és kapcsolatokról. Nagy magyar versek, melyeket mindenki ismer, vagy az esten megismerhet.

    Közreműködik: Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Vecsei H. Miklós, Beck Zoltán (30Y)

    Nagy Magyar Versek tőlük: József Attila, Pilinszky, Weöres, Kosztolányi, Ady és Faludy, melyeket mindenki ismer, vagy most megismerhet.

    Jegyár: 2000 Ft, a helyszínen: 2500 Ft

     

     

     

    Ajánlatunk


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

    Ajánló


    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016