• Program


    ENHARMÓNIA - a Honvéd Férfikar koncertje
    5

    ENHARMÓNIA - a Honvéd Férfikar koncertje

    A Honvéd Férfikar koncertjén három századfordulós szerző: Sibelius, Alfvén és Poulenc férfikari művei csendülnek fel. Mindhármukat egyszerre jellemez pátosz és gyarlóság, akik romantikusok, de modernek, egyszerre szakrálisak és világiak, híresek és mégis elfeledettek, távol élnek egymástól, és mégis van köztük hasonlóság.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 19:30

    A hídformában szerkesztett műsort a korabeli híres kritika szerint "félig kurafi, félig szerzetes" Poulenc művei keretezik; két csokorban szedve Alfvén darabjai mellett a középpontban Sibelius művei állnak. A férfikart Pad Zoltán Liszt-díjas karnagy vezényli.

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016