• Program


    Erre varrj gombot!

    Erre varrj gombot!

    Kézügyesség, opera és balett az Eiffelben
    A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 10:45

    Az Opera Eiffel Műhelyháza olyan manufaktúráknak is otthont ad, amelyek a kézügyesség finom mozdulatait igénylik. A két nagy varroda, a kalapos, a parókás és a cipészműhely szakavatott kollégáinak segítségével olyan tanfolyamot szervezünk, amely minden műhely életébe betekintést ad, és közben egy-egy mesterfogásra meg is tanítja a benevező gyerekeket.

    Háziasszony: Bernáth Éva
    Szakmai vezető: Weigand Lívia, a jelmezműhelyek vezetője
    Helyszín: Eiffel Műhelyház – Márk jelmezcsarnok

    Alkalmak: minden hónap első szombatján 10:45 órától (90 perc)
     
    A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016