• Program


    Esti hajózás borkóstolással és élőzenével a Dunán/Wine Tasting&Cruise with live music
    5

    Esti hajózás borkóstolással és élőzenével a Dunán/Wine Tasting&Cruise with live music

    A magyar gasztronómia és borkultúra méltán vált világhírűvé. Jöjjön és fedezze fel Magyarország leghíresebb borait egy sétahajózás alkalmával! Töltsön egy kellemes órát a fedélzeten a leghíresebb magyar bioborok társaságában. A mindig nyüzsgő Budapest csodálatos látványa még felejthetetlenebbé teszi a kikapcsolódást. (A Duna-part az UNESCO világörökség része).

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 29. péntek, 22:00

    Az utazás során 7 különböző híres magyar bort kóstolhat meg hazai pincészetek kínálatából, mely tartalmazza a híres tokaji borokat is.

    A túra 2 órás (19.00) vagy 1 óra 30 perces (22.00). A fedélzeti bárban további borokat és üdítőket, italokat vásárolhat. Két különböző fajta bor kóstolása között ropogtasson pogácsát, hogy az ízek jobban elkülönüljenek.

    Mi szolgáltatjuk a hozzávalókat a felejthetetlen időtöltéshez!

    Időtartam:
    19:00-21:00
    22:00-23:30

    A program tartalmazza:
    Élőzene (19:00 és 22:00 órás hajókon)
    Hajókirándulás
    bor kóstolás

    Indulási időpontok:
    A hajókirándulás 19:00 / 22.00 órakor kezdődik. (A téli szezonban csak a 19 órás hajónk indul, december 24,25 és 30-án pedig a 22:00 órás hajónk is indul).

    Találkozó pont:
    Az érkezés időpontja: 18:30 / 21:30 órakor.
    Kérjük, hogy érkezzen a megjelölt helyre legkésőbb 30 perccel a program kezdete előtt.

    Találkozó helye:
    Akadémia 3-as kikötő Budapest, Id. Antall József rkp., 1051 Hungary (Gróf Széchenyi Hajó)

    A programon az alábbi borok kóstolására van lehetőség:
    Az ár tartalmaz 0,8 dl fogyasztást az alábbi magyar borokból.

    Kóstolható borok listája:
    Tokaji Furmint Grand Selection
    Hilltop Premium Merlot
    Juhász Blue Frankish Rosé
    Bodri Szekszárdi Civilis Cuvée
    Bárdos Pincészet Pinot Grigio
    Tokaji Szamorodni Sweet
    Tokaji Aszu 3 Puttonyos

    (A borkínálat hetente változik. További információkért forduljon hozzánk bizalommal!)

    Ajánlatunk


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016