• Program


    Eurobalkan koncert

    Eurobalkan koncert

    Színházterem
    Esemény kezdése:2020.október 25, vasárnap, 19 óra
    120 perc, egy szünettel
    A 2020.április 26-i előadás pótlása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 25. vasárnap, 19:00

     Amennyiben rendelkezik jeggyel az előadásra, melynek eredeti időpontja április 26. volt, nincs más dolga, mint 2020. október 25-én 19 órára megérkezni a Muzába, hiszen jegyét érvényesítettük az új időpontra.

    A Cimbaliband őszi nagykoncertje, igazi balkán rezesbandával, pezsgő ritmusokkal, újdonságokkal!

     

    Bármilyen meglepő is, az idén 14 éves friss Fonogram díjas Cimbaliband minden évben tud valami különlegeset, a szokásostól eltérőt mutatni a magyar világzenei színpadán! A banda zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével, és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal, A banda tagjainak jelentős népzenész múltja van, így a Cimbaliband “boszorkány konyhájában” a gyökerektől merített autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazz-el, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a "cimbalom Chuck Berry-je" ként! Gyors ”riffjeivel” változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus "keverőpult" mögül. Október 25-én 19:00 órától csendül fel a MUZA Színháztermében az Eurobalkan, ahol a Cimbaliband és vendége a Balkansambel (SK) rezesbanda mutatja be, hogy mekkora improvizációs lehetőség rejlik a világzenében. Csak annyit ígértek, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz...!

     

    Ajánlatunk


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016