• Program


    EurOpus / G A N N A (UA/FR/DK/DE/AT)
    2

    EurOpus / G A N N A (UA/FR/DK/DE/AT)

    Az ukrán énekesnő, Ganna Gryniva berlini kortárs jazzegyüttese, a G À N N A az európai zenei szcéna fiatal, feltörekvő, ígéretes zenészeiből alakult néhány éve. A kvintett merészen ver hidat különböző zenei világok közt, a jazztől a folkon át a kísérleti és neoklasszikus zenékig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 20:00

    EurOpus / G A N N A (UA/FR/DK/DE/AT)

     Közreműködik:

        Ganna Gryniva - ének, loop station, kompozíciók
        Musina Ebobissé - tenorszaxofon
        Povel Widestrand - zongora
        Tom Berkmann - nagybőgő
        Mathias Ruppnig - dob

    Az ukrán énekesnő, Ganna Gryniva berlini kortárs jazzegyüttese, a  G À N N A  az európai zenei szcéna fiatal, feltörekvő, ígéretes zenészeiből alakult néhány éve. A kvintett merészen ver hidat különböző zenei világok közt, a jazztől a folkon át a kísérleti és neoklasszikus zenékig. A hagyományos muzsikálás múltját és titkait kutató formáció egészen új zenei anyanyelvet teremt, amely mély gyökereiből és az állandó felfedezési vágyból meríti erejét. Megkapó hangtájak, zakatoló groove-ok és lágyan hullámzó dallamok mesélnek az apró falvakról, a lassan döcögő vonatokról, a fejkendőben mosolygó nagyanyókról. Történetek a függetlenségért és önálló identitásért folytatott emberöltőnyi küzdelemről és a keserédes melankóliáról, amely Ukrajna hatalmas vidékeit járja át.

    A  G À N N A   Németország és Európa jazz- és világzenei színterének aktív részese. Zenéjüket a német mellett a nemzetközi közönség is számos alkalommal hallhatta, hiszen felléptek már többek között a Preveza Jazz Fesztiválon Görögországban, az Urban Music Hallban Odesszában, a Jazz Club 32-ben Kijevben, a Jazzmile Thuringia rendezvényen és természetesen számos berlini helyszínen. A közeljövőben a német fővárosban a Konzerthaus Berlin, illetve az A-Trane Jazz Club vendégei lesznek.

    Az együttes háromszor nyerte el németországi turnéihoz a Berlini Szenátus támogatását. 2018 októberében a  G À N N A  Thüringia Jazz Mile díjat kapott a “Newcomer of the Year” kategóriában. Ugyanebben az évben a zenekar elnyerte az Új Liszt Alapítvány ösztöndíját a  D Y K I  L Y S (=Vad róka) című bemutatkozó albumuk felvételének támogatására, melyet 2020 augusztusában a Double Moon Records és a Jazz Thing Next Generation jelentet meg.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    zenés party két részben

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016