• Program


    Falusi Mariann & Sárik Péter Trió - Jazzkívánságműsor magyarul

    Falusi Mariann & Sárik Péter Trió - Jazzkívánságműsor magyarul

    Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor!
    Az új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 19:30

    Falusi Mariann és Sárik Péter Trio - Jazzkívánságműsor magyarul KONCERT

    Falusi Mariann: ének
    Sárik Péter: zongora
    Fonay Tibor: bőgő, basszusgitár
    Gálfi Attila: dob

    Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor!
    Az új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára.

    A Trióhoz most Falusi Mariann csatlakozott, akit senkinek nem kell bemutatni. Minden stílusban otthonosan mozog, legyen az klasszikus zene, jazz, musical vagy pop.

    A Jazzkívánságműsor magyarul lemezen 15 dal található, mindegyik más időszakból és más stílusból. A közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók.

    Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt.
    Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel.

    Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket tele torokból énekel a közönség, miközben valójában jazzt hallgat vagy akár táncol rá!
    A Sárik Péter Trió mára Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
    Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

     
    A jegyár a belépésen túl egy welcome drinket is tartlamaz, melyet a pincészet borkínálatából vagy egyéb alkholmentes italokból választhatnak ki.

    jegyek kaphatók: jegy.hu
    vagy kapunyitástól a helyszínen
     
    koncertkezdés: 19:30
    kapunyitás: 18:00
    kapuzásár: 23:00
     
    Ülőhelyek elfoglalása a foglalt helyek után érkezési sorrendben történik.
    Asztalfoglalás telefonon vagy e-mailben is lehetséges (+36 20 221 0871, info@katonaborhaz.hu)
    Asztalaink minimum 6 fősek, így azokat másokkal is meg kell osztani, amennyiben 6 főnél kevesebben érkeznek! (Teltház várható)

    A koncert előtt, alatt, után a Katona Borház teljes kínálata kóstolható és vásárolható, mellette pedig alkoholmentes italokat és gasztro falatokat is vásárolhatnak, akik teljes körű gasztronómiai és kulturális élményre vágynak.

    A koncert pincehelyiségben kerül megrendezésre, így az hűvös, kérjük öltözzenek melegen.
    Dress kód NINCS!

    Fizetés a helyszínen csak készpénzben lehetséges, kártyaelfogadásra nincs lehetőség.
    Parkolásra az utcában ingyenesen van lehetőség.

    Ajánlatunk


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016