• Program


    Farkas Gábriel Band - Nemcsak Jazz Klub

    Farkas Gábriel Band - Nemcsak Jazz Klub

    Farkas Gábor Gábriel különleges karakterű előadó, a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja, idén ismét koncertet ad Szigetszentmiklóson jazz triójával. Ezúttal a Farkas Gábriel Band tagjainak kedvenceit fogják játszani, valamint a Pesti Balhé című film eredeti betétdala – a „Get A Life” – mellett újabb saját szerzeményekkel is meglepik a közönséget.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 3. péntek, 19:30

    Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene mind garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.

    A zenekarról:
    Farkas Gábriel énekes, színész, festőművész. Több mint 20 éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. Jazz triójával, a Farkas Gábriel Banddel, több mint 18 éve telt házas estekkel szórakoztatja a budapesti közönséget, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket. Ajándék c. első szóló albumán a magyar könnyűzene klasszikusait dolgozta fel, melyen Psota Irénnel is duettet énekelt. A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar könnyűzene klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék. Ezen az estén Szigetszentmiklósra is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

    Az épületben a maszk viselése kötelező.

    A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016