• Program


    Farkas vs Piroska

    Farkas vs Piroska

    Piros kislány az erdőben. Mindenki ismeri a történetét. Így vagy úgy. Nagymama-látogatás Piroska részéről. Nagymama-megevés a Farkas részéről, desszertként hozzáfogyasztva Piroska. Nagymama-megmentés: a Vadász részéről, vele együtt menekül meg Piroska. De akadnak a mesében olyan részletek is, amelyek nem biztos, hogy ennyire közismertek....

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 12. kedd, 14:00

    Grimm
    Színpadi változat SZILÁGYI BÁLINT
    FARKAS VS. PIROSKA

    Piros kislány az erdőben. Mindenki ismeri a történetét. Így vagy úgy. Nagymama-látogatás Piroska részéről. Nagymama-megevés a Farkas részéről, desszertként hozzáfogyasztva Piroska. Nagymama-megmentés: a Vadász részéről, vele együtt menekül meg Piroska. De akadnak a mesében olyan részletek is, amelyek nem biztos, hogy ennyire közismertek.
    Például mit reggelizett aznap Piroska? És mit a Farkas? Mi van Piroska kosarában? Mi a Farkas kedvenc színe? Milyen virágokkal találkozik Piroska az erdőben? A virágok vajon miről énekelnek neki? Mi történik Piroskával és a Nagymamával a Farkas gyomrában? És ki mindenki lakik még ott? Mi Piroska első szava, amikor meglátja a Vadászt? Mi az Anya első szava, amikor viszontlátja Piroskát? Kinek van több foga: a Nagymamának vagy a Farkasnak? Ezekre a kérdésekre is válaszol az előadás. Expedíció. Felfedezőút. A világ fölmérése egy piros kislány kezét fogva. Mindenkinek, akinek valaha végig kellett menni egy sötét erdőn, egyedül.

    Szilágyi Bálint bábrendezőként szerezte diplomáját 2017-ben a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A legfiatalabb rendező korosztály egyik legkeresettebb, legígéretesebb tehetsége. Előadásainak különleges nyelvi és képi költészete élvezhető az általános iskolás elsős és nyolcadikos diákok részére egyaránt. Így a Piroska és a farkas általa készített, új színpadi változata reményeink szerint az évad egyik nagy közönség kedvence lesz kicsik és nagyok körében is.


    Piroska............................... FODOR BOGLÁRKA M.V. / VARGA FEKETE KINGA E.H.
    Anya......................................................... MUNKÁCSI ANITA / NYOMTATÓ ENIKŐ
    Nagymama.............................................................. JENEI JUDIT / HORVÁTH RÉKA
    Vadász......................... GEORGITA MÁTÉ DEZSŐ M.V. / KOROKNAI SÁNDOR M.V.
    Farkas........................................................... GYURIS TIBOR / OSVÁTH JUDIT M.V.

    Látványtervező: MÁRKUS SÁNDOR                               
    Zeneszerző: TALLÉR ZSÓFIA
    Súgó: TANYIK ZSÓFIA                                                             
    Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
    Rendezőasszisztens: RAJKÓ BALÁZS

    Rendező: SZILÁGYI BÁLINT


    Bemutató: 2019. október 11.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016