• Program


    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

    Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 20:00

    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel
    PREMIER
    rehabilitációs segédanyag a vizigót kosárlabdacsapat tolmácsolásában

    Identitás kerestetik! Jelige: hajrá, vízigótok.

    Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami… hát igen.

    Nézzenek körül! Látják benne magukat?

    Kik maguk? Önmaguk tükörképei? Identitáskereső-gépek? Munkanélküli szeráfok? Maguk is lehetnek ennek a titkos társaságnak a tagjai: embereké, akik összejárnak kosarazni, de nem testben, nem, az már a múlté. De vajon meddig lehet tűnődőnek maradni, teszi fel majd hirtelen az egyikük a kérdést, és kőkeményen meg is válaszolja. Közben végig ott lesz, ahol van, és talán az lesz, aki.

    Az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának (2015-2020) vizsgaelőadása. Osztályvezető: Horváth Csaba.

    Megtestesülők:
    az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának tagjai és mások.

    Aki látványt tervez: Molnár Anna
    Aki rendez, ír, koreografál: Fekete Ádám

    Az előadás hossza 100 perc

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016