• Program


    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

    Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 20:00

    Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel
    PREMIER
    rehabilitációs segédanyag a vizigót kosárlabdacsapat tolmácsolásában

    Identitás kerestetik! Jelige: hajrá, vízigótok.

    Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami… hát igen.

    Nézzenek körül! Látják benne magukat?

    Kik maguk? Önmaguk tükörképei? Identitáskereső-gépek? Munkanélküli szeráfok? Maguk is lehetnek ennek a titkos társaságnak a tagjai: embereké, akik összejárnak kosarazni, de nem testben, nem, az már a múlté. De vajon meddig lehet tűnődőnek maradni, teszi fel majd hirtelen az egyikük a kérdést, és kőkeményen meg is válaszolja. Közben végig ott lesz, ahol van, és talán az lesz, aki.

    Az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának (2015-2020) vizsgaelőadása. Osztályvezető: Horváth Csaba.

    Megtestesülők:
    az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának tagjai és mások.

    Aki látványt tervez: Molnár Anna
    Aki rendez, ír, koreografál: Fekete Ádám

    Az előadás hossza 100 perc

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016