• Program


    Fekete Ádám: Moby Dick, vagy a fehér

    Fekete Ádám: Moby Dick, vagy a fehér

    Regény a férfilélek pokolra-szállásáról – gyermekkorom kedvenc olvasmánya. Az őrült kapitányban nagyapámat látom, egyedül a padlásszobájában. Égünk a tettvágytól, kiaknázatlan potenciálunkba becsavarodunk. Ölni fogunk, ha ez így megy!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 20:00

    Nyolc darab férfi egymás agyára megy, míg Herman Melville sötét története mindannyiukat be nem darálja. Katatón jelenetek egy bálnavadász-közösség életéből, a végtelen tengeren, Fekete Ádám saját álomlabirintusában.

    A kortársaim közül (30 vagyok), látom, sokan becsavarodnak, öngyilkosok lesznek. Az a tűz teremt és pusztít bennem is. Emellett: férfiak, egy hajón, összezárva! Hol a szerelem és a gyűlölet, az egymásra utaltság, a rivalizálás és a gyűlölet határa férfitestek között?

    Fekete Ádám író, rendező és színész. Ez a harmadik rendezése a Trafó nagyszínpadán. Eddig saját darabjait rendezte, most egy nagy amerikai klasszikushoz nyúl. A játszók mind rendezők, írók, színészek, zenészek, a magyar színházi élet számos területéről, és azon túlról.

    Szereplők:
    Fehér Balázs Benő
    Laboda Kornél
    Egger Géza
    Czukor Balázs
    Zsótér Sándor  
    Sipos Balázs
    Kiss Rajmund
    Fekete Ádám

    Fordító: Szász Imre
    Rendező: Fekete Ádám
    Rendezőasszisztens: Garádi Gréta
    Látvány: Molnár Anna
    Fényterv: Bredán Máté

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016