• Program


    Férjek és feleségek

    Férjek és feleségek

    Woody Allen 1992-ben megjelent filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor, és még több érzelem szövi át. A férjek és feleségek színpadi adaptációja tökéletes alapanyag tévéjáték készítésére is, mely szintén terveink közt szerepel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 28. vasárnap, 19:00

    Woody Allen: Férjek és feleségek
    Kelemen László Kamaraszínház

    „Merő káosz az élet (...). Az érzelmek oly kiszámíthatatlanok. Hogyan maradhat valaki negyven évig házas? Ez sokkalta csodálatosabb, mint a Vörös-tenger kettéválása.” – állítja Woody Allen.

    Mi szólíthatná meg jobban a közönséget, mint egy darab, amely a házassággal, szerelemmel, s annak minden velejárójával foglalkozik, hiszen mindig szép számmal ülnek a nézőtéren férjek és feleségek. Woody Allen 1992-ben megjelent filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor, és még több érzelem szövi át. A férjek és feleségek színpadi adaptációja tökéletes alapanyag tévéjáték készítésére is, mely szintén terveink közt szerepel.

    A történet Szente Vajk rendezésében kerül bemutatásra. Az egyszerre elgondolkodtató és nevettető, tanulságokat és elrettentő példákat kínáló történet középpontjában a mindenkori romantikus kapcsolatok újrarendeződése áll.


    Szereplők:
    Gabe........... SZEMENYEI JÁNOS
    Judy............ MÄRCZ FRUZSINA
    Sally............ HAJDÚ MELINDA
    Jack............ ADORJÁNI BÁLINT
    Rain............ KELECSÉNYI PANNI e.h.
    Michael....... FERENCZ BÁLINT
    Sam............ DECSI EDIT
    Shawn........ DECSI EDIT
    Anya........... DECSI EDIT
    Riporter....... FAZAKAS GÉZA
    Kolléga........ FAZAKAS GÉZA
    Bob............. FAZAKAS GÉZA
    Paul............ FARKAS ÁDÁM
    Ex férj......... FARKAS ÁDÁM
    Richard....... FARKAS ÁDÁM
    Ken............. FARKAS ÁDÁM
    Carl............. FARKAS ÁDÁM

    Rendező: SZENTE VAJK
    Díszlettervező: RÁKAY TAMÁS
    Jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
    Színpadra alkalmazta: ZÖLDI GERGELY
    Súgó: ARATÓ ANDREA
    Ügyelő: BERKI ZOLTÁN
    Rendezőasszisztens: SIRKÓ ANNA

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016