• Program


    Fesztbaum Béla - Boldog, szomorú dal-Kosztolányi-Karinthy-est

    Fesztbaum Béla - Boldog, szomorú dal-Kosztolányi-Karinthy-est

    Boldog, szomorú dal
    Fesztbaum Béla estje
    Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezsõ írásaiból


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 29. péntek, 19:00

    Fesztbaum Béla Kosztolányi írásaiból készült elõadása, A Léggömb elrepül, 2019-ben ünnepelte 100. elõadását a Vígszínház Házi Színpadán. Ezen az estén is elhangzanak majd részletek a fenti elõadásból, de nemcsak a szellemes és elegáns, egyben mélyen humánus, a magyar nyelvet csodálatosan használó Kosztolányival találkozunk, hanem életre szóló jó barátjával, Karinthy Frigyessel is. A metszõ humor és irónia nagymesterével, aki képes arra is, hogy bármikor torkunkra forrassza a nevetést és görbe tükrében magunkra ismerjünk.
    A számtalan humoros anekdotát és több, Fesztbaum Béla által megzenésített verset is felvonultató est fõszereplõi tehát Karinthy és Kosztolányi, a magyar irodalom méltán elismert és sokak által szeretett alakjai. Verseik, prózáik megkerülhetetlen viszonyítási pontok és újra-és újra felfedezhetõ igazi klasszikusok.
    Közremûködik: Fesztbaum Béla, Jászai Mari-díjas színmûvész, Vígszínház

    Ajánlatunk


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016