• Program


    Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek
    2

    Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek

    A XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Nemzetközileg elismert artistaművészek, kirobbanó sikerű előadások a manézsban: Fesztivál+ – Varázslatos győztesek január 18-tól március 15-ig a Fővárosi Nagycirkusz műsorán!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 15. vasárnap, 11:00

     

    A Fővárosi Nagycirkusz XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál lenyűgöző versenyprodukcióiból összeállított tavaszi műsora a felszabadult vidámságról szól! Hogy ne engedjünk a latyakos szomorúságnak és a csizmánk nyomán cuppogó komorságnak, hanem ilyenkor is vegyük észre a színeket és a mosolyokat, a fényt és a tavaszt!

    Az előadást a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője, Graeser József rendezi, aki 1966-ban kezdte pályafutását. A műsor zenei aláfestését a Szakál László vezette zenekar szolgáltatja, a színek kavalkádjáról a látványos fényjáték mellett a Fővárosi Nagycirkusz professzionális táncművészekből álló tánckara gondoskodik. A borúból a derűbe a Fényhajlító, vagyis Maka Gyula kalauzolja át a nézőket, akik varázslatos levegőszámokat, bohócokat, gúlaszámot, szédületes gyorsaságú zsonglőrt, balettet lóháton és még megannyi csodát élhetnek át.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016