• Program


  Fesztiválkatlan Vacsorahajó - előadás jeggyel érvényes

  Fesztiválkatlan Vacsorahajó - előadás jeggyel érvényes

  Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.

  Fesztiválkatlan Vacsorahajó

   

  A Fesztiválkatlan 2021-es szezonjában is vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.

   

  Az egyedülálló és exkluzív program során a látogatók egy két és fél órás kellemes kirándulás során megismerhetik a város életében kiemelkedő szerepet betöltő két folyót, a Bodrogot és a Tiszát. Belekóstolhatnak a helyi gasztronómiába és borkultúrába. Természetesen törekedtünk rá, hogy a választható menü kialakítása során azon látogatóinknak is kedvezni tudjunk, akik nem feltétlenül szeretik a halas ételeket, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező fogásokat, legyen szó akár az előételről, főételről, vagy a desszertről.

   

  A járatokat alapvetően a Fesztiválkatlan nagyszínpadán megrendezett előadásokhoz igazítottuk, így a Vacsorahajó után kiváló program lehet egy színházi előadás vagy látványos koncert megtekintése.

   

  A hajójáratok 17.00 órakor indulnak a közúti híd alatt található kikötőből, de vendégeink gyülekezhetnek a Fesztiválkatlanban is, mivel az ide érkezőket 16.30 órakor buszjárattal szállítjuk el a hajó indulási helyére. A visszautat is biztosítjuk a Fesztiválkatlanba!

   

  A Vacsorahajó jegy a Fesztiválkatlan előadására megvásárolt jeggyel együtt érvényes.

   

  Vacsorahajó jegyárak:

  -         Felnőtt 9.500 Ft

  -         Gyermek 6.000 Ft

   

  További információ és érdeklődés: +36-47/552-188

   

  Halra Bor étterem

  Ajánló


  A meseszerű történet a szerelmi csalódásába belehalt Giselle földöntúli létezésén át jeleníti meg…

  A ti művészetetek ágyazott meg a politikának. A semmitmondó, megalázkodó művészet, ami nem…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016