• Program


    Filmvilágosító | Réz András filmesztéta előadása
    2

    Filmvilágosító | Réz András filmesztéta előadása

    Az olasz filmek szinte mindig elvarázsolnak, hiszen ezeknek az alkotásoknak nem csak történetük van, hanem lelkük is. Legyen szó vígjátékról vagy érzelmes, romantikus történetről, az itáliai mozik remekei szinte kivétel nélkül szerethetők. De vajon mi ennek a titka?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 18:00

    A nők szépsége? A közvetlenség? A filmvászonról sugárzó mediterrán derű? Áprilisban kiderül Réz András Filmvilágosító című sorozatának következő előadásán, A Vértes Agorájában.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016