• Program


  Flamik

  Flamik

  Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik. Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól.

  Flamik / Extinct
  amerikai-kanadai-kínai animációs vígjáték, kalandfilm, 84 perc, 2021
  6 éven aluliak számára nem ajánlott

  Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik.

  Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

  Rendezők:
  David Silverman, Raymond S. Persi

  Szinkronhangok:
  Molnár Levente
  Csuha Bori
  Hamvas Dániel
  Kis-Kovács Luca
  Kisfalusi Lehel
  Kocsis Mariann
  Zöld Csaba
  Vándor Éva
  Markovics Tamás

  Bemutató dátuma: 2021. augusztus 5.
  Forgalmazó: Freeman Film

  Ajánló


  A Székesfehérvári Balett Színház bemutatóján Aladdin és Jázmin hercegnő várja az óvodásokat és…

  A MineCinema csapata immáron 5 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016