• Program


  Florian Zeller: A kulisszák mögött - Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba, Kardos Róbert

  Florian Zeller: A kulisszák mögött - Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba, Kardos Róbert

  Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és annak új élettársát, Emmát. A látszólag könnyed és vidám este előkészületei közben tapintható a feszültség. A házaspár közeli barátságban volt Patrickkal és korábbi feleségével, akit a férfi elhagyott új szerelme, Emma miatt...

  Aktuális előadások

  Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és annak új élettársát, Emmát. A látszólag könnyed és vidám este előkészületei közben tapintható a feszültség. A házaspár közeli barátságban volt Patrickkal és korábbi feleségével, akit a férfi elhagyott új szerelme, Emma miatt. Emma fiatal és csinos, semmiben sem hasonlít az elhagyott feleségre. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák kezdik megkérdőjelezni saját kényelmesen kialakított, rutinos életüket.

  Kegyetlenül őszinte darab a kapuzárási pánikról. A szerző ugyanakkor humorral és (ön)iróniával ábrázolja a szereplőket. A párbeszédes jeleneteket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai. Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!

  Florian Zeller kortárs francia regény- és drámaíró. „Korunk legizgalmasabb új színpadi szerzője” – írta róla a The Guardian. Az Apa című drámájáért hazájában Molière-díjjal jutalmazták. A Kulisszák mögött (L’envers du décor) című vígjátékát 2016-ban írta, és ugyancsak komoly sikereket ért el vele.

  A Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója

  Támogató: NKA

  Szereplő: Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba, Kardos Róbert

  Dramaturg: Oláh Krisztina

  Fordító: Oláh Krisztina

  Díszlet: Enyvvári Péter

  Jelmeztervező: Tóth Barbara

  Rendező: Ördög Tamás

   

  Ajánló


  GINGALLÓ ZENE-BÁB-JÁTÉK 3 éven felülieknek 90 perc egy szünettel

  Molnár Ferenc: A testőr komédia Bemutató: 2015. március 7. (19.00 órás kezdés esetén…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016