• Program


    Florian Zeller - Házassági leckék középhaladóknak

    Florian Zeller - Házassági leckék középhaladóknak

    Florian Zeller vígjátéka ezt az ironikus voltaire-i állítást bizonyítja be két házaspár szokványos életén keresztül, szembesítve mindnyájunkat az igazság és a hazugság gyakran félreértett szerepéről.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 14. hétfő, 15:00

    Florian Zeller - Házassági leckék középhaladóknak
    A Pesti Művész Színház előadása.

    „A hazugság csak akkor bűn, ha kárt okoz. Ha jót tesz, akkor jelentős erény. Hát legyetek még erényesebbek. Hazudni kell, mint az ördög, nem óvatosan, nem hébe-hóba, hanem merészen és folyamatosan.” – Voltaire

    Szereplők
    Michel......................... Egyházi Géza
    Alice............................ Fogarassy Bernadett
    Paul............................. Várfi Sándor
    Laurence..................... Nyertes Zsuzsa

    Rendezte: Márton András

    Műsoridő: 120 perc szünettel

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Ajánló


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016