• Program


    FŐNIX –Tűzcirkusz

    FŐNIX –Tűzcirkusz

    Ebben az előadásban magyar világsztárok, valamint az argentin Los Gauchos csoport lép fel olyan káprázatos produkciókkal, melyek elkápráztatnak, elgondolkodtatnak, tanítanak, összehoznak, motiválnak és szórakoztatnak! A jég és a víz után egy újabb elem köré épül a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadása!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 15:00

    A Főnix - Tűzcirkusz című klasszikus cirkuszi műsorban a tűzből született világ jelenik meg látványos díszletekkel, fény-és videotechnikával, jelmezekkel és tűzshow-val, melyben világhírű, többszörös cirkuszfesztivál-díjas magyar artistaművészek, tűzzsonglőrök, tűzakrobaták lépnek fel, de hoppá, hol marad így a meglepetés? Annyit még elárulhatunk, hogy a Fővárosi Nagycirkusz Rippel Brothers rendezésében megvalósuló műsora lenyűgöző látványvilágával tartalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt majd az egész család számára.

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016