• Program


    Fonó Szerda Klub - Horsa Banda

    Fonó Szerda Klub - Horsa Banda

    Az este házigazdája a Horsa Banda. A Horsa Banda elsősorban táncházi és koncert zenekar, feldolgozásokat nem játszik. A zenekar tagjai úgy gondolják, hogy ez az évszázadokon keresztül letisztul zene tökéletes, így értelmetlen, hogy a mai kor rohanó embere változtasson rajta.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 18. szerda, 19:00

    Szerdai táncházaink helyettesítő programjaként Fonó Szerda Klubokat tartunk. Minden szerdán népzenei koncertre és azt követően kötetlen, zenés estére várunk mindenkit!

    Az este házigazdája a Horsa Banda. A Horsa Banda elsősorban táncházi és koncert zenekar, feldolgozásokat nem játszik. A zenekar tagjai úgy gondolják, hogy ez az évszázadokon keresztül letisztul zene tökéletes, így értelmetlen, hogy a mai kor rohanó embere változtasson rajta. Műsoraikban főleg autentikus mezőségi, kalotaszegi és gyimesi muzsikát játszanak, amelyekben gyakran fellépnek zenész barátaik.

    Ajánlatunk


    Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016