• Program


    FONÓ25 - Duó Selection

    FONÓ25 - Duó Selection

    Négynapos mulatozás veszi kezdetét szeptember 16-án a Fonó 25. évének fennállásából! Gyertek és ünnepeljétek meg velünk! A 25 év tapasztalatával válogattuk össze a műsorokat úgy, hogy minden Fonó rajongó talál kedvére való programot.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 20:00

    FONÓ 25 Folkfőváros - Fújjuk el együtt a gyertyát a Fonó tortájáról!

    Négynapos mulatozás veszi kezdetét szeptember 16-án a Fonó 25. évének fennállásából! Gyertek és ünnepeljétek meg velünk! A 25 év tapasztalatával válogattuk össze a műsorokat úgy, hogy minden Fonó rajongó talál kedvére való programot. Az elcsendesedős, ülős koncertektől kezdve az éjszakába nyúló táncos mulatságig terjed a repertoár a kulturális palettán! Minden egyes este hajnalig tartó táncházzal zárjuk a napot! Felvonul a Fonó színe-java! Az első napon a Fonó Szerda keretein belül Szalonna és Bandája lép színpadra. A három tematikus napon pedig a múltból táplálkozó de a jövőbe mutató, válogatott koncertekkel készülünk: a Kamara Selection napján (csütörtökön) kamara produkciókat, a Duo Selection napján (péntekeken) duó felállásokat, a Fonó Selection napján (szombaton) pedig nagykoncerteket nézhetnek, hallgathatnak meg az ide látogatók. 25 év, 4 nap, 13 koncert, 4 táncház, több mint 50 fellépő és ti! Vigadjatok velünk!

    Duó Selection
    20:00 Borbély Mihály-Dresch Mihály
    Branka Trió
    Porteleki László-Porteleki Áron
    Herczku Ági-Nikola Parov
    Szokolay Dongó Balázs-Geröly Tamás
    Lakatos Róbert-ifj.Csoóri Sándor 'Sündi'
    22:30 Szászcsávási Táncház

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016