• Program


    FORMA és TARTALOM

    FORMA és TARTALOM

    Csembalóval kísért stand-up műsor arról, hogy mire való a dramaturgia. Meg arról, hogy ki az a Narrátor, mit gondol a Szerző az Előadóról, és a Nézőkről, illetve ezek egymásról. Azon kívül: egy Beszélő Növény is szerepelni fog.



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 19:00

    A közönség pompás szórakozását és ismeretekkel való gazdagodását Bősze Ádám műsorvezetése biztosítja. Fábri Flóra csembalójátéka pedig klasszikus, barokk és régi-zenei művek és improvizációk által hozza létre a mindennapok világától való könnyed és finom elrugaszkodás élményét.

    A képzelet és a valóság egymással való kapcsolódási pontjai mindenki számára elérhetőek. Hogy tudjuk, mit kezdjünk ezekkel az átjárókkal, el kell sajátítanunk néhány praktikus dramaturgiai fogást. Így válik a passzív nézőből aktív, cselekedni tudó játékos a mindennapi életben.

    Közreműködik:

    Bohoczki Sára – Beszélő Növény
    Bősze Ádám – műsorvezető
    Fábri Flóra – csembaló
    Cserne Klára – szerző

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016