• Program


    Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Grid Tribün Hétvége

    Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Grid Tribün Hétvége

    Rálátást biztosít a teljes célegyenesre és a boxokra, az 12-es, 13-as és 14-es kanyarokra, a verseny megnyitójára, a startra, és a verseny befejezésére. A tribünön található ülőhelyek számozottak, tehát minden megvásárolt jegyhez saját ülőhely tartozik. A tribün előtt videofalon lehet követni a verseny alakulását és a közvetítést.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap

    Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Grid Tribün Hétvége

    A Grid Tribün Hétvégi jegy nem biztosít belépést a Grid-re, kizárólag a tribünre való belépést biztosítja!
     
    A lelátó közelében vendéglátó egységek találhatók, melyek biztosítják az étel-ital ellátást, illetve a Hungaroring kiállítási területe a Funzone, ahol számos érdekességgel, szórakozási lehetőséggel, és shoppal találkozhat a látogató.
     
    Legkönnyebben megközelíthető: 6-os, 7-es kapuktól.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016