• Program


    FOUR STARS - Badár, Beliczai, Hajdú, Szomszédnéni, vendég: Szabó Balázs Máté

    FOUR STARS - Badár, Beliczai, Hajdú, Szomszédnéni, vendég: Szabó Balázs Máté

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 9. kedd, 19:30

    Az előadás időtartama kb. 130 perc, 1 szünet.

    Badár Sándor

    A Dumaszínház társulatának tagja.

     

    A bakterházból indult, és bár az óta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból végül a Dumaszínházba érkezett, ahol segített letenni a talpfákat. Improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egy Citromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája. Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett.

    Beliczai Balázs

    A Dumaszínház társulatának tagja.

     

    Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság - egy szóval: ***jó! :)

    Hajdú Balázs

    A Dumaszínház társulatának tagja.

     

    Orgazmus, foci, tőzsde, buddhizmus, sakk, állásinterjú, MLSZ, részvényindex, póker, tégla, önismeret, pornófilm forgatás. Ki az, akinek ez mind előfordul az életében? Nyilván sokan vannak. Ki az, aki erről szívesen mesél is? Néhányan. Ki az, aki erről színpadon, tévében, nagy nyilvánosság előtt beszél? Csak ő.

     

    Az író, akinek könyve még nem készült el, mert nem tudja, mi legyen a téma. A pénzügyes, aki egyiptológus szeretett volna lenni, de végül a tőzsdén kötött ki.

     

    A srác, aki lehetett volna rock zenész, profi focista, sakk-világbajnok, de sorsa mégis a stand up comedy felé terelte.

     

    Az élő példa arra, mi az eredménye, ha az ember nyugtatóra iszik töményet.

     

    Humor-maffiózó, a Dumaszínház szentesi munkacsoportjának legfiatalabb tagja. Képes fél órát pislogás nélkül beszélni, pulzusának frekvenciája ritka, ő a magyar humor Eric Claptonja.

    Szomszédnéni Produkciós Iroda

    A Dumaszínház társulatának tagjai.

     

    A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat  2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.
    Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. 

     

    A legújabb estjük az „Anti-motiváció” még a legaktívabbakat is ellazítja, de aki jobban meg szeretné ismerni őket, azoknak ott a „Szomszédnéni: Együtt és külön” stand up műsoruk. Az önálló előadások mellett Litkai Gergellyel kalandoznak multilandben – „Cégeshármas” című előadásuk az Excel hiénáknak és az idegösszeomlás szélén álló középvezetőknek szól, nem kizáró jelleggel.

    Szabó Balázs Máté

    18 éves vagyok, lényegében már felnőttnek számítok, de még mindig a szüleimtől kell pénzt kérnem. A felnőttéválás kapujában állok, így a világról még nem sok mindent tudok, de gyorsan tanulok. Gyakran kerülök zavarba és sok mindentől félek. Az ilyesfajta élményeimet a színpadon is előszeretettel osztom meg.
    2014 októberében álltam először mikrofon elé. Szerencsére az első fellépésem pozitív élmény volt, így ezt még számos jó és számtalan kevésbé jó fellépés követte.

     

     

    Ajánlatunk


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016