• Program


    Four stars - Csenki Attila, Felméri Péter, Hajdú Balázs, Kőhalmi Zoltán, vendég: Fülöp Viktor

    Four stars - Csenki Attila, Felméri Péter, Hajdú Balázs, Kőhalmi Zoltán, vendég: Fülöp Viktor

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 19:30

    Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.


    A növekvő esetszámok miatt és a fertőzési veszély csökkentése érdekében szeptember 1-től a következő szabályok elfogadását és betartását kérjük nézőinktől, hogy a Dumaszínház-előadások látogatása továbbra is egy biztonságos kikapcsolódási forma maradhasson:

    1.  Kérjük, hogy a helyszíneken érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
    2.  Az előadásokat kizárólag tünetmentes dolgozók és nézők látogathatják. A színházak munkatársai jogosultak a nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
    3.   A helyszíneken fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
    4.   A színházak egész területén kötelező a nézők és a dolgozók maszkviselése. (Szabadtéren is, amennyiben nincs lehetőség távolságtartásra. A Corvin Dumaszínházban az asztaloknál nem kell.)
    5.  A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni úgy kell, hogy a nézők figyelembe veszik a távolságtartás szabályait és viselik a maszkjukat.
    6.   Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket! A normál belépők mellett az ún. maszkjegy is elérhetővé vált, amit online tudnak megvásárolni, 300 Ft-os áron.
      (A maszkjegyet a kollégáinknál tudják majd beváltani az egyes előadások előtt, a helyszíneken.)

     

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Ajánló


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016