• Program


    Francia Nap-Bor és Sanzon

    Francia Nap-Bor és Sanzon

    Francia Nap-Bor és Sanzon
    november 18. vasárnap 18.00
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 18. vasárnap, 18:00

    18.00-20.00 Bor és Sanzon a Takáts Eszter trió előadásában. Fülledt párizsi hangulatot idéző koncert francia bor- és sajtkóstolóval egybekötve. A zenés borestre a belépő tartalmazza a francia bor- és sajtkóstolót és a programon való részvételt.

    Jegyár: 2500 Ft

    Egyéb díjmentes programok a Francia napon:

    11.00-16.00 Társasjáték csere-bere
    Itt a lehetőség a megunt, jó állapotban lévő társasjátékokat egymás között kicserélni, hogy mindenki új élménnyel, új trükkel mehessen haza. A homoludens.hu Egyesület játszóháza.
    14.00-17.00 Bridzs parti és társasjáték kavalkád az egész családnak. A bemutatót Kovács Gergely a Budaörsi Bridzsklub elnöke tartja.
    15.00-16.00 Animációs filmvetítés – PRIMANIMA BEST OF – nemzetközi animációs filmfesztiválon bemutatott filmek.
    16.00-16.20 Lumiére-től Cannes-ig című kiállítás megnyitója – a francia filmművészet rövid története. A kiállítás átfogó képet ad a filmet a világ számára megalkotó Lumiére fivérek munkásságától napjaink egyik legrangosabb filmes eseményéig, a Cannes-i Filmfesztiválig.
    A kiállítást megnyitja: Mayer Erzsébet ELTE egyetemi oktató, tanulmányíró, műfordító
    16.30-17.00 Mivel gazdagítottak bennünket a franciák? – Mayer Erzsébet ELTE egyetemi oktató, tanulmányíró, műfordító előadása

    Egésznapos programok:

    - Francia ékszerek, csecse-becsék vására
    - Voila! szépülj francia módra – manikűr és parfüméria
    - Buffet francais – a la Majecsko – azaz Majecsko francia büféje várja egész nap az igazi finom falatok híveit. Madelaine, Canelles, Quiche, gyümölcs piték, baguette és croissant, néhány falat francia finomság Budafokon.
    - Kreatív foglalkozás! Színezd át a francia művészetet! A képzőművészet legnagyobb alkotóit adták nekünk a franciák. Monet, Manet, Degas, Van Gogh, Cezanne, Renoir, Gauguin, Touluse-Lautrec
    Ezen a napon TE ÁTSZÍNEZHETED e festők leghíresebb képeit! Ragadj festéket, ecsetet, zsírkrétát, színes ceruzát vagy akár filctollat és színezd ki kedvedre kedvenc alkotód képét.
    Az este folyamán kiállítjuk alkotásod!
    - Kérdezz-felelek tombolajáték értékes ajándékokkal! Mutasd meg ismereteidet a francia kultúráról!

    Szeretettel várjuk!

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Ajánló


    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016