• Program


    Freak Fusion & Flying Bodies: cirQular – sétacirkusz

    Freak Fusion & Flying Bodies: cirQular – sétacirkusz

    Mozdulj ki és élvezd a tavaszt, keresd a nyomainkat, csatlakozz hozzánk! Töltsd fel a telefonodat és találkozzunk a Trafónál. Ott leszünk, de mégsem igazán, kövesd a jeleket, fedezd fel a várost!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 18. péntek, 19:00

    Freak Fusion & Flying Bodies cirQular – sétacirkusz - PREMIER
    online cirkusz – utcai performansz – kiterjesztett valóság

    A cirQular projekt a jelen bizonytalan időszakára reagál, és a korlátozásoktól függetlenül bármikor élvezhető. Ehhez az élményhez nem kell egy színházba beülni, de mégsem a kanapéról nézünk egy képernyőt. Része a kimozdulás, de mindenki maga dönti el, hogy mikor és kivel megy el a produkciót megtekinteni. Olyan ez, mint egy állandó köztéri kiállítás, ami ott van, de még sincs ott, és a saját mobilod által hozzáadott digitális dimenzió által válik teljessé. Egy szabadulószoba, egy városi séta és egy újcirkusz produkció találkozása.

    Szereplők: Bölkény Balázs, Heizer Dominika, Farkas Júlia, Horváth Attila, Kiss Gergely, Kovács István, Kudlák Eszter, Lukács Levente, Máté Áron, Oberfrank Réka, Papdi Alíz, Podmaniczky Dorottya, Rácz Réka, Szentváry- Lukács Vajk, Szilvási Anna, Takács László, Turai Bálint, Zsíros László, Weszelovszky Anna

    Koncepció: Lennart Paar, Zoletnik Sophie
    Kreatív munkatársak: Csuzi Márton, Szabó Mátyás Péter
    Operatőr, vágó: Szabó János

    Kiindulópont a Trafó. Innen egyénileg járható be a produkció útvonala a jegy mellé kapott térkép segítségével. Kérjük, legyen nálad kamerával rendelkező és QR-kód leolvasására alkalmas okoseszköz (telefon vagy táblagép) - ez a feltétele annak, hogy követni tudd az eseményeket, illetve megnézhesd a produkciót.

    A program időtartama 90 perc.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016