• Program


    FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

    FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

    „Hogyan lát minket, magyarokat a világ, és miként látja Frei Tamás a mai világot? A maharadzsa kávéjától a Cafe Frei-ig!”





     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 19:00

     

    Frei Tamás rádiós majd tévés újságíróként vált ismertté több sikeres műsorával- Esti egyenleg, a Dosszié majd a Frei Dosszié. 2010-től a regényírást is kipróbálta, nyolc év alatt négy könyvet,André sorozat, (konspirációs politikai thrillereket) írt, amelyek összesen több mint 600 ezer példányban kelt el.  Az általa alapított Café Frei   kávéház hálózat  Közép Európától Anglián át egészen Dubaig megtalálható.

    A Villányi Úti Konferencia Központ a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára helyezkedik el. Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető viszont az gépkocsival érkező nézőket megkérjük, hogy számoljanak a parkolási idővel.

    Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a borbath.andras@ibs-oc.hu email címen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016