• Program


    FRÖCCS Almási Kittivel - Egyéjszakás kalandjaink: Miért csak egyéjszakás szexet akar(sz)?

    FRÖCCS Almási Kittivel - Egyéjszakás kalandjaink: Miért csak egyéjszakás szexet akar(sz)?

    A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 5. kedd, 19:00

    A férfiak csak azt akarják manapság? És a nők? Kinek, miért, mikor, mennyiszer jó az, hogyha egyéjszakás kapcsolatba kerül a másikkal? Lelkileg hogyan feldolgozható, hogyha te többet szeretnél, de a másiknak elég volt belőled egy alkalom is?

    Az egyéjszakás kalandok mögött sokféle motiváció állhat. Újdonságkeresés: akár párkapcsolatban élünk, akár szinglik vagyunk és ezt ki szeretnénk használni. Szeretethiány: vágyunk egy másik ember közelségére, bármi áron. Önbizalmi problémák: az egyedüllét nyomasztóan hat, és szeretnénk visszaigazolást, igazolást, pozitív visszajelzést bárkitől, akárkitől… De emellett még sok egyéb lelki oka is lehet, hogy ilyen kapcsolatokat találunk vagy találnak meg minket.

    Hogy hogyan lehet kijönni az egyéjszakák forgatagából? Vagy épp miért és hogyan érdemes belevágni a kalandokba? Minderről Almási Kittivel beszélgetünk és játszunk november 5-én. Pszichológia és improvizáció - nem csak érintetteknek!

    Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

    Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

    Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

    Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

    Ajánlatunk


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016