• Program


    FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

    FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

    A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 28. csütörtök, 19:00

    Sok embert megtalál a spiritualitás. Van, akinek a kor hozza el, van, akire mások hatnak, vagy épp egy könyv inspirálja. Egyesek ódzkodnak tőle, mások nem értik, miért nem tér mindenki a "helyes" útra. Úton-útfélen használjuk mint életszemlélet, életmód, lelki hozzáállás. De vajon mit takar ez a szó? Képes akár problémákat, élethelyzeti válságokat is eltakarni, ahelyett, hogy a megoldásra fókuszálnánk?

    Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

    Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

    Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

    Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

    Ajánlatunk


    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016