• Program


    FRÖCCS Tari Annamáriával - Én, én, ééén - Nárcizmus a 21. században

    FRÖCCS Tari Annamáriával - Én, én, ééén - Nárcizmus a 21. században

    Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 29. csütörtök, 19:00

    A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

    Az önimádat kortünet, a 2000 után született generáció (akiket Z-ként aposztrofálunk) nagy részének az online létezés ugyanolyan, vagy még nagyobb szerepet játszik az életében, mint az offline színterek. A közösségi oldalakon mindenki “valaki” szeretne lenni, ám ez a folyamatos énprojekció alig hagy időt a valódi személyiségfejlődésre.

    A nárcisztikus ember legfőbb jellemzője, hogy a saját érdekeit védi és a szeretet képessége csökken. Nemcsak a Z generáció esetében, hanem az idősebb generációknál is tapasztalható, hogy az online és offline tér összefonódik. Mindenkinek önmaga számít leginkább, az emberi viszonyokat pedig az vezérli, hogy engem boldoggá tesz vagy nem, a másik érzései kevésbé fontosak.

    Mit tudunk ezzel kezdeni? Hogyan tudunk változtatni, kapcsolódni egymáshoz, magunk és a saját érdekünk helyett jobban figyelni a másikra? Ezekről a kérdésekről beszélgetünk Tari Annamáriával, és imprós jelenetek során feltárjuk a lehetőségeket.

    Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

    Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

    Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

    Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016