• Program


  FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

  FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

  A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

  Mit, mennyit és miért érdemes áldozunk egy párkapcsolatban? Egy kapcsolat elején könnyen beleesünk abba a csapdába, hogy másnak (jobbnak, kedvesebbnek, rugalmasabbnak, lazábbnak, pontosabbnak stb.) mutatjuk magunkat, mint amilyenek vagyunk. Ezáltal kitolódnak a határaink, nem képviseljük a saját érdekeinket. Olyanok vagyunk, amilyennek a másik szemében látni szeretnénk magunkat.

  Mit tegyünk, ha túlságosan önfeláldozóak voltunk, de változtatnánk? És ha mi zsákmányoltuk ki (akár akaratlanul) a másikat? Tari Annamáriával ezekre a kérdésekre keressük a választ, és improvizált jelenetekben mutatunk be konfliktusos, rosszul elsült vagy épp vicces párkapcsolati helyzeteket.

  Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

  Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

  Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

  Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

  Ajánló


  Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…

  A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016