• Program


    Furcsa pár
    6

    Furcsa pár

    Szerző: NEIL SIMON
    Fordította: ÖRKÉNY ISTVÁN
    komédia

    Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható, hogy a szórakoztató színdarabok koronázatlan királya. 1965-ben írt fergeteges komédiájának már az alaphelyzete is csupa jót ígér.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 19:00

    Oscar, a laza, fesztelen, elvált újságíró, aki otthon igazi „trehány disznó”, kis időre befogadja otthonába a válófélben levő Felixet, nem is sejtve, hogy mit zúdít a nyakába ezzel. Felix ugyanis rendmániás, a pedantéria élő szobra, egy „eleven porszívó”.
    Az örökzöld történet lebilincselően bomlik ki innen, a szerzőtől megszokott kitűnő párbeszédekkel, vérbő humorral, virtuóz szituációkkal.

    Neil Simon klasszikus vígjátékában most két igazi sztár, Gálvölgyi János és Szervét Tibor ölti magára a két erősen különböző karakterű jó barát hálás szerepét.
    A cím Furcsa párt ígér, de az igazán furcsa az lenne, ha nem jósolnánk ennek a találkozásnak hosszú évekre szóló

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016