• Program


    Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

    Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

    Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen! Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk Önnek.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2020 január

    A Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodjon tudással, élje át, tapasztalja meg, próbálja ki, amire szüksége lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretne jó döntést hozni fürdőszobájával kapcsolatban, ha ötcsillagos wellness-élményre vágyik otthonában, 2020. január 17-19. között látogasson ki a budapesti BOK (SYMA) Csarnokba!

    Jegyinformáció:
    A kiállítás 14 év alatt, valamint diák és oktatói igazolvánnyal ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Fürdőszoba Kiállítás oldalán lehet.
    Az ingyenes jegyek csak a megfelelő igazolvány felmutatásával érvényesek, csak azokkal együtt jogosítanak fel belépésre.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016