• Program


  Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

  Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

  Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen! Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk Önnek.

  Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2020 január

  A Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodjon tudással, élje át, tapasztalja meg, próbálja ki, amire szüksége lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretne jó döntést hozni fürdőszobájával kapcsolatban, ha ötcsillagos wellness-élményre vágyik otthonában, 2020. január 17-19. között látogasson ki a budapesti BOK (SYMA) Csarnokba!

  Jegyinformáció:
  A kiállítás 14 év alatt, valamint diák és oktatói igazolvánnyal ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Fürdőszoba Kiállítás oldalán lehet.
  Az ingyenes jegyek csak a megfelelő igazolvány felmutatásával érvényesek, csak azokkal együtt jogosítanak fel belépésre.

  Ajánló


  Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival

  Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016